Camperplaats Aantjes-Blokhuis van start gegaan (IJsselbode)

Afgelopen zaterdag werd officieel Camperplaats Aantjes-Blokhuis in Haastrecht in gebruik genomen. Deze is te vinden op de melkveehouderij aan de Provincialeweg Oost en de eigenaren Wilma Aantjes en Martijn Blokhuis vertellen dat ze graag deze prachtige locatie met camperaars willen delen. Zij hebben plek voor ongeveer 25 campers, waarvan zes op een verhard gedeelte. Caravans en tenten worden niet toegestaan.

Dagelijks zien Wilma en Martijn campers voorbijrijden en zij vroegen zich af waar zij konden overnachten. Naar hun gevoel zijn hier in de buurt weinig mogelijkheden. Zij vinden dat zij op hun boerderij een prachtige ruimte hebben. De campers komen op een hoek te staan die moeilijk te benutten is. Douches en toiletten zijn aanwezig. En er is ook stroom.

Voor de paasdagen waren er al twee boekingen. Maar gelukkig wisten ook andere camperaars deze prachtige locatie te vinden. De eigenaren verwachten dat de campers in het voorbijrijden de camperplaats zien. Een mooi bord aan de weg nodigt ze uit om hier te komen bivakkeren. Verder hopen zij gasten te mogen ontvangen door de mond-op-mondreclame.

Wilt u het hele artikel lezen, kijk op de website van de IJsselbode.

Plaats een reactie