Camperen bij de boer

Wij zijn een SVR-camperplaats en gisteren zat het nieuwe ‘SVR-winterinfo 2023’ krantje in de brievenbus. De titel ‘kamperen bij de boer’ vind ik erg bijpassend. Omdat wij alleen een camperplaats zijn, is het voor ons echter ‘camperen bij de boer’. Heerlijk om het krantje even bij de kerstboom te lezen. Een koeienkerstbal mag natuurlijk niet ontbreken in de boom!

Sinds afgelopen week zien we vanaf onze camperplaats in de verte ’s avonds en ’s morgens vroeg de prachtige lichtjes van de grote kerstboom in IJsselstein weer. Een gezellig en mooi gezicht.

Misschien vraagt u zich af of je als boer ook gewoon kerst kunt vieren. Dit kan zeker, maar het zorgt ook voor wat voorbereiding vooraf. Koeien houden niet veel van verandering, dus eigenlijk moeten de koeien niet te veel merken dat het kerst is. Dit klinkt gek, maar als er weinig verandering is, dan voelen koeien zich op hun best. Onze melkrobots en onze voerrobot zorgen ervoor dat de koeien gemolken en gevoerd worden. Verder moet de dagelijkse routine gewoon doorgaan. Gelukkig doen we de boerderij met meerderen, waardoor we elkaar kunnen helpen indien dit nodig is.

U bent van harte welkom op onze camperplaats. Of beter gezegd: Kom camperen bij de boer!

Geniet van de decembermaand!

Liefs,

Francesca

Plaats een reactie