De wintervoorraad is compleet!

De afgelopen week was een drukke week. Vorige week schreef ik dat we graag een herfstkuil wilden gaan maken. Dat is gelukt! Daarnaast was de maïsoogst bij ons in volle gang. Ook de maiskuil is klaar.

Waarom maken we eigenlijk gras- en maïskuilen? Dit doen we om de koeien het hele jaar van voer te kunnen voorzien. Volgend jaar in het voorjaar hopen we weer opnieuw te kunnen maaien, zodat we voor het volgende jaar weer een voervoorraad aan kunnen leggen. Naast kuilgras en maïs krijgen de koeien biks. Dit krijgen ze tijdens het melken in de melkrobots.

Kortom was het een intensieve, maar goede week. We zijn blij dat de wintervoorraad compleet is en we onze dames het komende winterseizoen weer kunnen voorzien van voer.

Op de camperplaats bent u nog steeds van harte welkom. Ik kan beter zeggen: U bent het hele jaar welkom. We blijven namelijk het hele jaar geopend!

In onze omgeving is nog genoeg te doen. Neem eens een kijkje op de website www.indekrimpenerwaard.nl/overdebrug voor meer informatie over wat er allemaal in onze omgeving te beleven is.

Een heel fijn weekend toegewenst.

Liefs,

Francesca

Plaats een reactie