Ditjes en datjes: Het spreken van verschillende talen, genieten van de polder en bloemetjes poten

Ondanks het weer hebben we de afgelopen week toch nog mensen met hun camper mogen ontvangen. Naast Nederlandse mensen, hebben we de afgelopen week ook Franse, Belgische, Duitse en Zweedse mensen mogen ontvangen. Ik vind het leuk dat verschillende nationaliteiten op onze camperplaats komen en ik vind het mooi dat zoveel mensen genieten van de polder van Haastrecht. En als ik naar mezelf kijk, kan ik zeggen: Ik geniet ook, nog steeds en iedere dag weer, van de omgeving.

In onze informatiemap hebben we een informatiebrief en prijslijst, in de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse vertaling. Als mensen met hun camper aankomen, vinden we het fijn als de mensen even iemand van ons gesproken hebben. We proberen dit zoveel mogelijk te doen. Vaak lukt dit wel. We vinden het belangrijk dat onze gasten zich welkom voelen op onze camperplaats. In de informatiemap kunnen onze gasten informatie nog even nalezen. Ik moet echter iets eerlijk bekennen: Het gaat steeds beter, maar ik moest mijn Frans en Duits wel weer even ophalen na mijn middelbare schooltijd van wat jaren geleden. Dan is het ontzettend fijn als ik tijdens mijn uitleg ook even kan verwijzen naar de informatiemap.

Verder hebben we afgelopen week wat nieuwe bloemetjes/bolletjes gepoot. Voor volgende week geven ze weer wat droger weer op, heerlijk! Al was de regen wel even goed voor het land, want ik kijk onwijs uit naar het moment dat onze koeien weer naar buiten gaan. Ik geniet nu van onze polder, maar als de koeien buiten lopen, geniet ik helemaal!

U bent van harte welkom op onze camperplaats.

Liefs,

Francesca

Plaats een reactie