Een drukke, maar mooie week

Met deze temperaturen vinden onze koeien het heerlijk om ’s nachts te weiden. Toen ik van de week een keer ’s morgens de polder in ging om de koeien te halen, had ik echt even een geluksmoment: In eerste instantie zag ik helemaal niets. Het was nogal mistig en ik reed met de fiets echt de mist in. Toen ik eenmaal dichterbij de koeien kwam, zag ik grazende koeien bij een opgaande zon. Die mistige lucht erbij… Het was prachtig. Ik had het u graag willen laten zien, maar dat is natuurlijk dan weer altijd zo: Ik had geen camera bij de hand. Toen ik de volgende dag de koeien ging halen was het niet mistig, maar de lucht vond ik nog steeds prachtig (zie de foto).

Verder hebben we deze week het gras gemaaid en opgeruimd. Er stond niet veel gras. We hebben alles even ‘schoongemaaid’. We hopen dat het hierna weer goed gaat groeien. Het gras hebben we op een grote hoop gereden, in een sleufsilo. Hierna hebben we de grashoop afgedekt. Deze hoop is klaar, zodat we er binnenkort de koeien mee kunnen voeren.

Het was een drukke, maar mooie week. En bij dat geluksmomentje dacht ik weer: Het zit hem in de kleine dingen. Het boerenleven is mooi.

U bent van harte welkom op onze camperplaats. Kom genieten van de polder en proef het boerenleven.

Liefs,

Francesca

Plaats een reactie