Een handige vernieuwing

Vandaag wordt het heerlijk zonnig weer. De koeien gaan nu ruim een week overdag naar buiten. Volgens mij genieten ze ervan met dit weer. Geniet u ook zo van het mooie weer?

Naast negen verharde plekken kunnen campers bij ons in het grasveld staan. Door de regenachtige dagen was het veld slecht toegankelijk voor campers. Voorzichtig hebben we het veld weer opengesteld. We hopen dat het de komende dagen droog blijft, zodat we het veld open kunnen houden.

Bij de verharde plekken hebben we twee stroomkasten. Een aantal weken geleden hebben we ook in het veld een stroomkast neergezet en aangesloten. We bieden dus nu ook in het veld stroom aan.

We bevinden ons in de omgeving van de Krimpenerwaard. De Krimpenerwaard biedt u vele fiets- en wandelroutes aan. Bent u benieuwd? Neem eens een kijkje op de website www.indekrimpenerwaard.nl. Tevens bevinden we ons vlakbij Gouda. Op onze website www.aantjes-blokhuis.nl (de website waar u zich op bevindt) kunt u ook informatie vinden over de omgeving. Ook kunt u hier meer informatie vinden over onze camperplaats en over onze melkveehouderij.

U bent van harte welkom op onze camperplaats om te genieten van onze polder.

Liefs,

Francesca

Plaats een reactie