Even voorstellen…

Hallo allemaal,

Er wordt veel geschreven over de camperplaats en de koeien. Mijn baasjes hadden mij in eerste instantie over het hoofd gezien, maar nu is het dan eindelijk zover. Ik mag mij ook alvast aan jullie voorstellen! Mijn naam is Guus en ik woon op de boerderij. Ik zie er soms wat imposant uit, maar ik doe eigenlijk geen vlieg kwaad.

Goed om te weten is dat ik van mijn baasjes niet op de camperplaats mag komen. Ik vind het heerlijk om buiten op het erf in het gras te liggen, maar ik zal anderen niet lastig vallen. Ik kan daarnaast goed overweg met andere honden.

Honden zijn bij ons gewoon toegestaan op de camperplaats, maar niet op de boerderij. Daarom vragen wij u om uw hond(en) buiten ons erf uit te laten. Zo houden we ons erf schoon en kunnen zowel hondenliefhebbers als geen hondenliefhebbers naar onze camperplaats komen.

Ook vragen wij u dit in verband met de parasiet Neospora. Neospora kan schadelijk zijn voor onze koeien. Meer hierover kunt u lezen via onderstaande link: https://www.gddiergezondheid.nl/…/Dierzie…/Neospora-rund

Plaats een reactie