Onze trouwe viervoeter

Ik heb wel eens iets geschreven over Guus. Guus is onze hond. Guus houdt van zwemmen (zoals u misschien wel op de foto kan zien). Hij houdt ook van gezelligheid. Vorige week moesten we de kuil afdekken en Guus kwam er trouw bij zitten. Onze trouwe viervoeter.

Guus kan goed met andere honden omgaan. Honden op de camperplaats laat Guus met rust. Guus ligt graag naar de camperplaats te kijken, maar hij gaat er niet naartoe.

Op onze camperplaats zijn honden toegestaan. Honden op de camperplaats mogen alleen niet op de boerderij komen. Als honden poepen op ons erf of in ons land, kunnen onze koeien de poep binnenkrijgen. Ze kunnen dan Neospora krijgen. Honden zijn een gastheer van de parasiet Neospora. Het gevolg kan zijn dat drachtige koeien hun kalfje verwerpen.

Poept uw hond per ongeluk op de camperplaats? Ruim dan de poep even op. Zo houden we de camperplaats schoon en kan iedereen van onze camperplaats genieten, zowel honden liefhebbers als niet-hondenliefhebbers.

Voor het weekend ziet de weersvoorspelling er positief uit. Naast onze verharde plekken kunt u ook in het veld staan. Het veld is vandaag weer gemaaid en ondanks de regen van de afgelopen dagen is het veld goed begaanbaar. U bent van harte welkom op onze camperplaats.

Liefs,

Francesca

Plaats een reactie