Een prachtig gezicht

Het was prachtig weer gisteren. Het was wel koud, maar het was heerlijk weer voor een wandeling in de polder.

De werkzaamheden op de camperplaats lopen goed. Rondom de nieuwe sanitaire ruimte hebben we heggetjes gepoot en de nieuwe inforuimte begint steeds meer op de inforuimte te lijken die we in gedachte hadden.

Op de boerderij loopt het ook goed. Als het zonnetje zo lekker schijnt in de polder kijken we uit naar het moment dat de koeien weer naar buiten kunnen, maar we moeten nog even geduld hebben. Over ongeveer twee maanden is de draagkracht van het land wat beter. Dan kunnen we weer genieten van dat prachtige gezicht: grazende koeien in het weiland.

Overigens doen we ons best om het in de stal ook zo goed mogelijk voor de dames te maken. We hebben een voerrobot. Deze zorgt ervoor dat er altijd voldoende voer voor het voerhek ligt. Ook zijn er genoeg ligbedden in de stal, die twee keer per dag schoongemaakt worden. Daarnaast zijn er voldoende waterbakken beschikbaar. Als de dames jeuk hebben, kunnen ze tegen een koeborstel gaan staan. Deze gaat dan draaien en zorgt ervoor dat de jeuk gestild wordt!

U bent, ondanks de werkzaamheden, gewoon welkom op onze camperplaats. De nieuwe sanitaire ruimte en de nieuwe inforuimte zijn nog niet gereed, maar onze oude info- en sanitaire ruimte is nog wel beschikbaar.

Fijn weekend!

Liefs,

Francesca

Plaats een reactie