Het voorjaar in onze bol

Een paar weken geleden, toen het een prachtige dag was, heb ik aan het einde van de middag deze foto gemaakt van de Haastrechtse polder. Ik kijk uit naar het voorjaar en dan met name naar het voorjaarszonnetje. Misschien u ook wel?

Al eerder heb ik geschreven dat we met wat werkzaamheden bezig zijn op onze camperplaats. We hebben wat extra verharde plekken gemaakt. Het veld blijft uiteraard ook beschikbaar. Onze nieuwe sanitaire ruimte, met vier douches, vier toiletten en vier wasbakken staat ook op zijn plek. Deze is echter nog niet helemaal gereed. We wachten nog op enkele aansluitingen. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan onze nieuwe inforuimte. Ook zijn we nog bezig met wat hovenierswerk op de camperplaats.

Verder hebben we naast een Nederlandse informatiebrief, nu ook een Engelse, Franse en Duitse informatiebrief voor onze campergasten.

We kijken er naar uit om alles aan u te kunnen laten zien. U bent overigens gewoon welkom op onze camperplaats. Onze oude sanitaire ruimte en inforuimte is gewoon nog beschikbaar.

Liefs,

Francesca

Plaats een reactie