Even voorstellen 2

Een aantal weken geleden schreef Francesca over de katten op de boerderij. Tommie en Lizzie kregen de eer om zich voor te stellen. Nu zijn wij aan de beurt: Wij zijn Goofie (bovenste foto) en Roxie (onderste foto).

We houden allebei van het stro. Hier kunnen we heerlijk in liggen. Net zoals de andere katten op de boerderij is het ook ons plekje. Daarnaast houden we ook van uitdaging. Zo is Roxie graag een acrobaat (onderste foto), maar Goofie kan er ook wat van! Zo kon u een aantal weken geleden lezen dat Goofie in de hoogste spant van het staldak geklommen was en dat Francesca en boer Martijn hem moesten redden. Nog even dooroefenen dus. We vervelen ons in ieder geval geen moment op de boerderij.

Er is altijd wel wat te beleven. Twee vliegen in één klap: Met ons erbij hebben Francesca en boer Martijn ook altijd wat te beleven. Een beetje spanning en sensatie voor ons beiden. Binnenkort zal Sjeffie zich ook een keer voorstellen en kunt u weer lezen over onze kattenkwaad… Correctie: kattenpraat.

Wij wensen u tenslotte een hele fijne jaarwisseling. Een gelukkig en gezond 2023 toegewenst, met veel nieuwe katten, uhm camperavonturen.

U bent van harte welkom op onze camperplaats. We zijn het hele jaar geopend.

Liefs,

De katten en Francesca

Plaats een reactie