Even voorstellen 3

Hoi allemaal,

mijn naam is Sjeffie. De katten Tommie, Lizzie, Roxie en Goofie hebben zich al eerder voorgesteld. Vandaag ben ik aan de beurt.

Ik wil natuurlijk niet opscheppen, maar ik ben eigenlijk de braafste thuis. De andere katten zijn wel eens ondeugend. Zo heeft u misschien al eerder gelezen dat Lizzie en Tommie heel veel zakjes met kattenvlees opengescheurd hadden. Ook heeft u misschien al eerder gelezen dat Goofie en Roxie nogal van klimmen houden en daardoor naar onmogelijke hoogtes klimmen. Soms durven ze niet terug te klimmen en moeten ze gered worden door Francesca en boer Martijn, zoals die ene keer toen Goofie naar de hoogste spant van het staldak geklommen was.

Misschien komt het wel doordat ik iets ouder ben dan de rest. In dit geval kunnen we zeggen dat het volgende gezegde klopt: ‘Om oud en wijs te kunnen zijn moet je eerst jong en dom zijn geweest’. Al wil ik eigenlijk ook weer niet zeggen dat mijn lieve kattenvriendjes en vriendinnetjes dom zijn. Ik ben hartstikke gek op ze.

Wist u overigens dat katten hele slimme dieren zijn? Het blijkt namelijk dat katten bepaalde situaties later nog kunnen herinneren. Dan hoop ik voor Francesca en boer Martijn dat Goofie zijn klimtocht naar de hoogste spant van het staldak ook nog weet en dat hij ervan geleerd heeft…

U bent overigens van harte welkom op onze camperplaats. We zijn het hele jaar geopend.

Liefs,

De katten en Francesca

Plaats een reactie