Genieten van de nazomer

Twee weken geleden schreef ik dat we sinds kortgeleden twee windmolens hebben. Door de combinatie van zonnepanelen op ons staldak en twee windmolens achter de stal is ons doel om zelfvoorzienend te zijn in onze stroomvoorziening. Sinds afgelopen dinsdag staan de molens aan. Ikzelf vind het draaien van de molens wel een mooi gezicht. Zeker als de koeien er in het land voor staan te grazen.

Gisteren hebben we voor de regen snel nog even wat gras gemaaid. Hier hebben we balen van gemaakt. Alles is nu weer lekker glad. Verder zijn we afgelopen week druk geweest met het opknappen van het erf. Het erf moest namelijk gestraat worden. Aan het einde van de week hebben we een voldaan gevoel over al het werk wat weer verricht is.

Wist u overigens dat in onze omgeving binnenkort nog veel te doen is? Zo is er op 1, 2 en 3 september een festival in Gouda, genaamd Gouds Geluk. Ikzelf vind het festival altijd erg gezellig met de foodtrucks en muziek. Nog even genieten van de nazomer, heerlijk! Zie ook de website www.goudsgeluk.nl voor meer informatie over dit festival.

U bent van harte welkom op onze camperplaats. Meer informatie over onze camperplaats, melkveehouderij en de omgeving waarin wij ons bevinden, kunt u vinden op www.aantjes-blokhuis.nl

Liefs,

Francesca

Plaats een reactie