Maak kennis met onze omgeving: Natuurgebied De Hooge Boezem

Afgelopen week was een drukke, maar leuke week. We hebben veel gras gemaaid en opgeruimd. Voordat het gras gewierst en opgeruimd kon worden, moest het gras eerst goed geschud worden. Zo hebben we onder andere het gras in het naastgelegen natuurgebied gemaaid. Dit gras moest ook goed geschud worden. Van dit gras zijn uiteindelijk balen gemaakt.

Naast onze melkveehouderij en camperplaats is een natuurgebied, genaamd ‘De Hooge Boezem’. Voor vogelliefhebbers is dit gebied een aanrader. Ook kun je er heerlijk omheen wandelen en fietsen. Voor wandelaars is er, buiten het broedseizoen om, ook nog een mooi wandelpad. Meer informatie over dit natuurgebied kunt u vinden op: www.zuidhollandslandschap.nl/gebied/hooge-boezem

Tussen alle druktes door was er ’s avonds ruimte om even in de tuin te zitten en te genieten van een warme zomeravond. Regelmatig kunt u op de camperplaats ’s avonds genieten van allerlei luchtballonnen die boven de camperplaats en de koeienstal vliegen. Ik blijf het een prachtig gezicht vinden.

U bent van harte welkom op onze camperplaats.

Liefs,

Francesca

Plaats een reactie