Even voorstellen

Wij zijn Tommie en Lizzie. Wij wonen op de boerderij. We liggen graag in het stro. Dat is echt ons plekje. Iedere dag komt Francesca ons voeren. Er zijn ook nog drie andere katjes: Sjeffie, Goofie en Roxie. Pas had Francesca een foutje gemaakt. De brokjes waren op. Wel stond er een doosje met vlees. We kregen allemaal zo’n zakje. Het was heerlijk.

Toen Francesca naar de dierenwinkel was om voer te halen, hadden wij al een plannetje bedacht. We konden natuurlijk ook gewoon zelf de zakjes uit de doos halen en de zakjes open maken. Toen Francesca terugkwam was het eerlijk gezegd wel een bende geworden. Overal lagen opengescheurde zakjes. Francesca ruimde het op. Ze gaf ons even geen nieuw voer. Wel jammer dat wij de zakjes niet verstopt hadden, dan had ze ons misschien nog wat voer gegeven. Nu dacht ze natuurlijk dat we voorlopig wel even genoeg hadden.

Zoals u leest, zijn we soms best wel een beetje ondeugend. Zo had Goofie pas zin om te klimmen. Hij was in de hoogste spant van het staldak geklommen. Francesca en boer Martijn moesten Goofie redden met een ladder, want Goofie durfde zelf niet naar beneden te klimmen.

Kortom, wij zorgen wel voor wat sensatie op de boerderij. Toch krijgen we nog iedere dag een aai over onze bol. En Francesca, zij voert ons nog iedere dag en kan niet meer zonder ons op de boerderij. Maar die zakjes, die heeft ze verstopt.

Tenslotte hebben we een camperplaats. U bent van harte welkom. We zijn het hele jaar geopend.

Liefs,

De katten en Francesca

Plaats een reactie