Gezond weer

Vorig weekend vroor het buiten. Dit zorgde voor prachtig zonnig weer. Wel was het koud buiten.

Stiekem vind ik dat vriezende weer heerlijk. Als kind zeiden mijn ouders altijd tegen mij dat vriezend weer gezond voor je is. Goed aankleden met dit weer is belangrijk, maar dan vind ik het ook echt geen straf om buiten te zijn. Na het weekend was het vriezende weer voorbij. Naar mijn idee geven ze voorlopig overdag temperaturen boven de nul graden op. Vandaag geven ze ook mooi weer op. Heerlijk weer voor een mooie wandeling of fietstocht.

In onze inforuimte liggen diverse foldertjes over de omgeving waarin wij ons bevinden. Op onze website (deze website) kunt u bij ‘omgeving’ meer informatie vinden. Op deze website kunt u ook meer informatie vinden over onze camperplaats en over onze melkveehouderij.

Met onze koeien gaat het overigens goed. De dames genieten binnen van onder andere kuilgras en snijmais. Dat voer is afgelopen voorjaar en zomer geoogst en van die voorraad voeren we de koeien in het winterseizoen.

Misschien een leuk weetje: Wist u overigens dat wij onze koeien ook ‘bierborstel’ voeren? Bierborstel is een bijproduct. Het blijft over bij de productie van bier.

U bent van harte welkom op onze camperplaats. We zijn het hele jaar geopend.

Liefs,

Francesca

Plaats een reactie