Onthaasten in Haastrecht

Op de camperplaats hebben we een plek ingericht, waar onze campergasten boeken of tijdschriften kunnen pakken om te lezen. Als de boeken bij vertrek nog niet uit zijn, is dat niet erg en mogen ze de boeken of tijdschriften meenemen. Als camperaars een boek of tijdschrift over hebben, mogen ze die zelf ook neerleggen. Zo blijft het boekenhoekje gevuld. Zelf had ik laatst ook wat boeken en tijdschriften over. Ik heb deze boeken en tijdschriften neergelegd bij het speciaal ingerichte plekje op de camperplaats.

Toen ik in één van de tijdschriften aan het lezen was, las ik iets over ‘onthaasten in de natuur’. Ik ging er over nadenken en ik dacht: ‘Wat is dat nou eigenlijk precies?’. Ik kwam tot de conclusie voor mezelf dat ‘onthaasten in de natuur’ betekent dat je de tijd neemt om alles in de natuur te zien en te horen. Denk bijvoorbeeld aan alles wat te zien is in de herfst, maar ook aan de vogels die je hoort fluiten.

Ik heb vanmiddag even de tijd genomen om op mijn gemak naar de schapen in de wei te kijken. Zoals op de foto te zien is, waren ze zelf ook wel nieuwsgierig en namen ze ook de tijd om even op hun gemak naar mij te kijken en naar wat ik precies kwam doen.

U bent nog steeds van harte welkom op onze camperplaats, of beter gezegd: U bent van harte welkom om te onthaasten in Haastrecht!

Liefs,

Francesca

Plaats een reactie